Kiinteistön kiihdyttäminen – mitä se tarkoittaa?

Kun luo uutta, on samalla myös sanoitettava omaa toimintaansa uudella tavalla. Koska CORE:n konsepteilla saa kasvatettua kiinteistöjen arvoa nopeasti, kutsumme toimintaamme kiinteistöjen kiihdyttämiseksi.

Pyrimme siihen, että kiinteistöjen arvo kasvaa nopeasti sinä aikana kun omistamme ja kehitämme niitä. Kun kiinteistönkehityksessä onnistutaan, kiinteistön arvo nousee aluksi nopeasti. Sen jälkeen tulee yleensä hitaamman arvonnousun aika, joka sopii toisenlaisille kiinteistön omistajille.

Tuottavuutta osaamisella

Kiinteistön kiihdyttäminen tietää parempia ja monipuolisempia rakennuksia, suurempia tuottoja ja aitoa ympäristövastuullisuutta.

Osaamisemme avulla rakennettavat tai olevat kiinteistöt saadaan kehitettyä vakaiksi ja hyvätuottoisiksi sijoituskohteiksi pitkäaikaisen omistamiseen. Tarjoamme siis huippukiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla.

Saamme nostettua kiinteistöjen arvoa parantamalla niiden käyttöastetta. Monikäyttöinen kiinteistö voi olla esimerkiksi öisin hotelli ja päivisin työtila.

Kiinteistöjen paremmasta käyttöasteesta hyötyvät kaikki. Ensinnäkin omistajat saavat kiinteistöstä paremman tuoton, kun kiinteistöllä on useampia käyttötarkoituksia. Vuokralainen ja operaattori – esimerkiksi hotellioperaattori – taas hyötyvät siitä, että kiinteistössä on otettu huomioon monet pienetkin asiat käyttötarkoitusten kannalta. Lisäksi kiinteistöjen käyttöasteen nostaminen tiivistää yhdyskuntarakennetta ja säästää aidosti ympäristöä.

Tarkasti hiotut konseptit

Meidän erikoisosaamisemme on siinä, että pystymme kehittämään tuottaviksi myös sellaisia kiinteistöjä ja tontteja, jotka eivät välttämättä kelpaa toisille kiinteistöalan toimijoille.

kiinteistön kiihdytttäminen sisätiloissa

 

Aidosti toimivien monikäyttöisten kiinteistöjen kehittäminen vaatii monenlaista osaamista. Kiinteistöliiketoiminnan osaamisen lisäksi tarvitaan mm. osaavaa suunnittelua sekä erilaisten toimialojen ja työelämän tuntemusta.

Kiinnostaako teitä omistamanne kiinteistön kiihdyttäminen? Ota meihin yhteyttä!